Wat is een hypnosetherapeut?

Een hypnosetherapeut is iemand die na het volgen van de juiste opleidingen in staat is om jou onder hypnose te brengen. Wat hypnose precies is, leg ik uit op de pagina: wat is hypnose.

Een hypnosetherapeut is getraind om verschillende technieken te gebruiken om je onder hypnose te krijgen, zo moet de hypnosetherapeut in kunnen schatten welke manier bij jou het beste zal werken zodat de slaagkans van de hypnose sessie zo groot mogelijk is. Ook is het noodzakelijk dat de hypnosetherapeut de juiste psychologische- en coachingservaring heeft om tijdens het intake gesprek en de vervolggesprekken de juiste problematiek kan herkennen en weet wat er nodig is om het probleem op te lossen. Welke problematiek we hier aanpakken zie je in het hypnose aanbod 

Wat doet een hypnosetherapeut?

Na een oriënterend intakegesprek en correct behandelplan brengt de hypnose therapeut je ten eerste onder hypnose. Eenmaal je in hypnose bent, helpt de hypnosetherapeut om via visualisaties, voorstellingen of directe suggesties jouw onderbewustzijn te "herprogrammeren" of een soort van "heropvoeden" van je onderbewustzijn,  naar een staat die jij vooraf besproken hebt. Een hypnosetherapeut doet enkel wat jij wilt, op de juiste manier. 

 

Boek een afspraak bij Hypnosetherapeut Daphne Langedijk