De eerste stap

Je keuze om hypnose te ondergaan is gemaakt, je stuurt mij een mail of je belt om een afspraak te maken. Wanneer ik jouw bericht ontvang, kijken we samen wat het thema is waarmee ik jou ga helpen, we bespreken samen je probleem en welke passende hypnose sessie goed is om jou te helpen.

Intake gesprek of niet?

Meestal heb je zelf een duidelijk beeld van het probleem waar je mee geholpen wilt worden, dan wordt er telefonisch of per mail kort besproken waar de hypnose op gericht zal zijn en is er geen apart intake gesprek nodig. Soms is dit niet het geval of wil je oplossingen voor verschillende problemen. In dit geval is het noodzakelijk om een intakegesprek vast te leggen. Dan kijken we samen naar de juiste oplossingen en verloop van het behandeltraject. We kunnen op deze manier het primaire probleem vinden en daar eerst aan werken vooraleer we aan de secundaire problemen beginnen.

Voor de meeste problemen reken je best op 2 afspraken, soms is 1 voldoende effectief. De virtuele maagband is een traject van 4 afspraken.

* Prijs voor een intakegesprek 55 Euro, reken hiervoor ongeveer 1 uur

* Prijs voor 1 losse hypnose sessie 130 euro (inclusief thuisopname)

 

Je eerste hypnose afspraak

Ik heet je welkom in mijn praktijk! Onder het genot van een kopje thee of koffie kan je eerst even acclimatiseren aan de ruimte en mijzelf zodat je je op je gemak voelt. We bespreken nog even kort hoe je sessie gaat verlopen en het probleem waar je voor gekomen bent.
Daarna vraag ik jou wanneer we klaar zijn om je comfortabel neer te leggen en te ontspannen op de comfortabele chaise lounge.
De hypnosesessie zelf duurt ongeveer 45 minuten en is met de ogen gesloten. Terwijl jij ontspannen ligt met je ogen gesloten, zal je mijn stem horen die jou volledig en veilig zal begeleiden. Zie het als een heerlijke ontspanningsoefening, maar dan 1 die je problemen oplost!
Hypnose is dat je onder begeleiding in contact komt met jouw onderbewustzijn.
Hypnosetherapie is dat je in die hypnose een therapie uitvoert, veranderingen tot stand brengt met een positief effect op jouw functioneren.

Na de hypnose afspraak

Na je afspraak krijg je van mij een geluidsopname mee die je thuis kan herbeluisteren. Dit vergroot het effect van de hypnose. We bespreken daarna even na wat je ervaren hebt tijdens de sessie en leggen eventueel een nieuwe afspraak vast.
Soms gebeurt het dat je je na een sessie lichte hoofdpijn ervaart, dit is helemaal oké. Drink een groot glas water en kruip lekker wat vroeger je bed in.

 
 

Heb ik je overtuigd?

Als je ervan overtuigd bent dat hypnose jou kan helpen, en daarbij ook dat IK jou kan helpen, dan nodig ik je uit in mijn Hypnose praktijk te Sint-Niklaas. Samen gaan we jou helpen om van jouw probleem af te geraken via hypnose.

Ik maak graag een afspraak


Maak een afspraak