Op zoek naar je Innerlijk Kind Therapie met hypnose. Als je op zoek bent naar een manier om je te bevrijden van negatieve patronen en emoties uit je jeugd, dan ben je op de juiste plek.

Innerlijk Kind Therapie met hypnose is een unieke en effectieve manier om te werken aan de emoties en problemen die zijn ontstaan in je kindertijd. Het is gebaseerd op het idee dat we allemaal een 'innerlijk kind' hebben dat nog steeds aanwezig is in ons volwassen leven en dat invloed heeft op onze emoties, gedachten en gedrag.

Met Innerlijk Kind Therapie met hypnose kunnen we je helpen om contact te maken met je innerlijk kind en de emoties en patronen die nog steeds van invloed zijn op je leven te begrijpen en te verwerken. Onze hypnotherapeuten zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het werken met cliënten die worstelen met hun innerlijke kind.

De sessies zijn ontworpen om je in een diepe, ontspannen toestand te brengen, zodat je je onderbewustzijn kunt openen en toegang kunt krijgen tot je innerlijke kind. We zullen je helpen om te begrijpen waar de emoties en patronen vandaan komen en hoe je deze kunt loslaten en vervangen door positieve gedachten en gedrag.

Met Innerlijk Kind Therapie met hypnose kun je:

  • Emotionele blokkades verwijderen die je beperken in je dagelijks leven
  • Je zelfvertrouwen en eigenwaarde verbeteren
  • Je relaties verbeteren door oude patronen te doorbreken
  • Leren om positiever te denken en te reageren op stressvolle situaties

Of je nu worstelt met angst, verdriet, woede, jaloezie of een andere emotie, Innerlijk Kind Therapie met hypnose kan je helpen om je te bevrijden van deze negatieve gevoelens en je leven weer in balans te brengen.

De sessies zijn volledig veilig en worden uitgevoerd door een ervaren therapeut die zich inzet voor jouw welzijn. Als je klaar bent om te werken aan je innerlijke kind en een gelukkiger, gezonder leven te leiden, neem dan vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken voor een Innerlijk Kind Therapie sessie met hypnose. Ik kijk ernaar uit om je te helpen op je reis naar persoonlijke groei en emotionele vrijheid.Prijs 150 Euro per sessie

JA, Ik wil loslaten wat niet meer bij mij hoort


Ik wil me weer vrij voelen