Loslaten van oude emoties, stress & negatieve gedachten

Laat los wat niet meer bij jou hoort, kom dichter bij jezelf.

Voor een lichter en gelukkig leven.


Heb je het gevoel dat je emmer vol zit? Heb je het gevoel dat je vast zit in een negatieve vicieuze cirkel? Emotioneel overweldigend gevoel, doem gedachten, verdriet, tranen of boosheid? Het lijkt misschien wel alsof het niet ophoudt? Lukt het je niet meer om tot ontspanning te komen?


Wil je een leven leiden waarin je gelukkig, licht en energiek bent? Ontdek de kracht van hypnose en laat negatieve emoties achter je. Je bent op de juiste plek voor een traject dat je helpt om weer vol vreugde en energie in het leven te staan.


Neem contact op

Emoties Loslaten met Hypnose

Hypnose is een krachtig instrument om je te begeleiden bij het loslaten van Emoties, stress en negatieve gevoelens die je geluk in de weg staan. Het stelt je in staat je onderbewustzijn te bereiken en je geest te kalmeren, zodat je kunt loslaten wat je dwarszit en jezelf kunt bevrijden van emoties die je in de weg staan.

Het loslaten van emoties kan een uitdaging zijn, vooral bij diepgewortelde gevoelens. Als ervaren hypnosetherapeut heb ik uitgebreide ervaring in het helpen van cliënten die worstelen met hun emoties.


Loslaten & Lichter leven Trajectoverzicht:

Sessie 1: In onze eerste sessie, inclusief het intakegesprek, verkennen we jouw emoties, gebeurtenissen en uitdagingen. Vervolgens leiden we je in een diepe, ontspannen toestand waar we werken aan het loslaten van de bron van je emoties. Het zal direct na de eerste sessie voelen alsof je lichter bent, alsof je weer vrij bent, alsof "je dieper kan ademen"

Sessie 2:  In de tweede sessie verdiepen we de reis naar emotionele vrijheid. We richten ons op het innerlijk kind welke nood heeft aan rust, liefde en aandacht. Zo verwijderen we de resterende emotionele blokkades en trainen we je geest om positiever te denken,  en gelukkig en rustig in het leven te staan. zodat je met meer veerkracht op stress, emoties en uitdagingen kunt reageren.


Investeer in Jezelf!

Prijs 325 Euro

voor het Volledige Traject:

2 X sessie van 90 Minuten

2 X Audio opname voor onbeperkt gebruik

Boek een GRATIS kennismakingsgesprek

of 

BOEK NU


Ben Je Klaar om te Transformeren? Als je verlangt naar een leven van rust, waarin je negatieve emoties loslaat en gelukkig en gezond leeft, neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te begeleiden op jouw reis naar emotionele vrijheid, zelfliefde  en persoonlijke groei.


Het resultaat van dit korte traject is dat het als het ware een grote filter door jouw onderbewustzijn gehaald wordt. We filteren alle emoties, gebeurtenissen uit jouw hele leven, en zorgen er in feite voor dat enkel dat wat er in het hier en nu ECHT toe doet aanwezig blijft. We legen die emotionele emmer en gaan loslaten wat bij het verleden hoort. Gedurende de jaren hebben al jouw emoties er ook voor gezorgd dat je heel ver van jezelf bent gaan staan, de 2de sessie werken we met het innerlijk kind wat er voor zal zorgen dat je direct terug in contact komt met jouw ware en Pure "ik".


JA, Ik wil loslaten wat niet meer bij mij hoort, en Dichter bij mezelf komen!

Boek een GRATIS kennismakingsgesprek

of

BOEK NU