Dietist - Dieet - Leefstijl?

Wat is het beste voor jou?

Een dietist geeft je een tijdelijk voedingsplan om te volgen en zo af te vallen. Vaak gaat dit gecombineerd met gezonde "complexe" recepten, vele dingen die je niet mag eten tijdens "het dieet", alsook dure producten zoals shakes en repen.


Veel mensen hebben al verschillende diëten geprobeerd: Proteine dieet, pronokal, atkins dieet, vlees dieet....


Er zijn zoveel verschillende diëten, zoveel verschillende dieetregels......

dieet

Wat als jij kan afvallen zonder dieet?

Wat als jij kan afvallen zonder moeilijk vol te houden regels?

Hoe kan ik jou helpen met  "dieeten"

Ik ben geen diëtist! Laat dat alvast duidelijk zijn. Maar wat ik wel doe ik jou helpen om af te vallen op de makkelijkste manier die je ooit voor mogelijk had gehouden!


  • Geen dieet regels
  • Geen honger
  • Geen dure producten
  • Alles kunnen eten wat je lekker vind
  • Gemakkelijk gezonde keuzes maken
  • Geen ontberingen

Deze mensen volgden mijn "Dieet"

Had ik dit maar eerder gekend!
Voor de virtuele maagband was ik een echte snoeper, mijn lunch leek meer op een vreetbui. Dankzij de virtuele maagband kon ik zonder moeite het snoepen laten en verloor ik 15 kilo op korte tijd, meer en sneller dan ik ooit had durven dromen. Had ik dit maar eerder geweten. Ik kan het iedereen aanraden!
Sandra voor en na de virtuele maagband

Sandra

Eindelijk aan het afslanken

Ik heb al zoveel geprobeerd, en telkens gefaald. zo voelde het toch, alsof ik niks goed kan doen, alsof ik voor altijd dik ging zijn. Sinds ik gestart ben met de virtuele maagband bij Daphne ben ik eindelijk aan het afslanken! -20 kilo op dit moment, and still going strong!


Virtuele maagband ervaring Marijke
Marijke Annaert
Het beste cadeau voor mezelf
2 jaar geleden nam ik de stap om de virtuele maagband te nemen bij Daphne. Ik verloor 20 kilo op 4 maanden. nu 2 jaar later ben ik nog steeds zonder moeite op mijn streefgewicht. Ik geniet van alles waar ik van hou, inclusief een figuur waar ik trots op ben!


Virtuele maagband ervaring van Anne
Anne de Strijcker

Afslanken zonder dietist, zonder dieet?

Waarom een dieet niet werkt

Een dieet is iets wat je tijdelijk doet. Een dieet is nooit voor altijd. Je start ermee omdat je te zwaar bent, en een deeltje in jouw kan het een tijdje volhouden, maar voornamelijk "zolang je afslankt". Gaat het dus een weekje trager, of je staat even stil, dan raak je al snel ontmoedigd. Laten we eerlijk zijn; hoeveel diëten heb jij al uitgeprobeerd? Hoe vaak ga je op dieet? Ik durf te schatten dat je gemiddeld 3 a 4 keer per jaar "op dieet" gaat? Om van de feestkilo's te raken, om in je bikini te passen, om je vakantie kilo's er af te krijgen en dan weer om in je feestkleren te passen? Dat diëten is alles behalve goed voor je lichaam, en zeker niet wanneer je verschillende dieet regels met elkaar gaat zitten mixen. Continue op dieet gaan zal er ook voor zorgen dat je op een bepaald moment juist niet meer afslankt. Want ik ben er ook van overtuigd dat de eerste keer dat je een proteïne dieet deed je veel meer en sneller afviel dan die 2de of derde keer dat je ermee aan de slag ging?  Je lichaam wordt het op den duur moe, het doet niet meer wat het moet doen (of wat jij wilt dat het doet) Je voelt je een slachtoffer, radeloos en misschien zelfs bijna depressief.

De diëtist, de afslankcoach of toch iets anders?


Een dietist gaat je helpen met dat tijdelijke dieet maar ook vaak de gekende dieetregeltjes: geen mayonaise, 5 maaltijden per dag, lightproducten, slaatjes e.d. Dan mag jij verlekkerd toekijken de iedereen aan tafel geniet van de lekkere frietjes terwijl jij een mager slaatje mag verorberen.


  Een afslankcoach is dan soms wat "hipper" en volgt vaak verschillende dieettrends.


Beide zullen vaak geneigd zijn om je ondersteunende producten te verkopen zoals shakes en repen.. (Spijtig om te zeggen maar dat heeft ook te maken met een interessant verdienmodel)


Nu, ik denk dat je al heel wat weet over dieten en dat je misschien al dieet expert bent?

Waarom zou je dan telkens weer doen wat telkens niet echt gewerkt heeft......?

Is het dan niet eens tijd voor iets helemaal anders?

Geen dieet, wel een makkelijke nieuwe leefstijl!


Nee, ik ga je niet op dieet zetten. Nog veel beter, ik ga je zeggen dat je alles mag eten wat je graag eet! Hoe geweldig is dit!?

Maar ik ga wel een aantal aanpassingen maken in je eetgedrag, je eetbehoeftes en je eetgedachten. Maar dit keer niet op de gekende manieren. Ik ga het op een veel dieper niveau doen. Via je onderbewustzijn! Want als je bovenstaande gelezen hebt, dan begrijp je dat jij op bewustniveau al alles geprobeerd hebt, elk dieet kent en niet het gewenste resultaat kreeg. Als dat zo is, dan moeten we op een veel dieper niveau te werk gaan.


Het resultaat? JE krijgt op een comfortabele en makkelijke manier een nieuwe leefstijl, kan afslanken zonder moeite en nog zoveel meer!

Klaar voor jouw ultieme "dieet" ervaring?