Gratis aanbod

Omdat hypnose nieuw is voor jou is het belangrijk dat je het leert kennen en weet of het voor jou is. Probeer en ontdek helemaal gratis!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Gratis hypnose ontspanning

Doe de gratis ontspanningssessie en ontdek zelf of hypnose iets is voor jou!

START NU

De virtuele maagband via hypnose
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Gratis Maagband test

Testen of de maagband iets is voor jou?
Doe de Gratis leefstijl test en ontdek of de virtuele maagband een goede oplossing is voor jou! TEST NU

Veelgestelde vragen over Hypnose

Hoe weet je of je onder hypnose bent geweest?

Loslaten is de eerste stap om goed onder hypnose te raken. laat het idee van de show hypnose helemaal los, want dat is niet wat er in de praktijk gebeurd. Voelde je je tijdens een sessie bijvoorbeeld "zwaar", alsof je aan de zetel geplakt was, heel ontspannen, geen besef van tijd, pijn en dergelijke? dan was je zeker goed in hypnose!

waar is hypnose goed voor?

Hypnose is goed voor zeer veel zaken! Denk aan stress, trauma's, verslavingen.

Wat kost 1 losse hypnose sessie

1 sessie kost 130 euro

Hoe kom je weer uit hypnose?

door midden van een goed "exductie" de therapeut telt bijvoorbeeld tot 5 en geeft jouw onderbewustzijn de opdracht om bij 5 weer klaarwakker helder en alert te zijn. Maak je geen zorgen, in mijn praktijk ben je veilig!

Hoe ga je in hypnose?

Door middel van een ontspanningsoefening en een inductie methode. Denk hierbij aan visualisatie oefeningen, tellen van 10 tot 1. Het is een heel aangename ervaring! Je kan het een beetje vergelijken met meditatie....

hoe lang ben je in hypnose?

bij een gemiddelde sessie ben je 30 minuten tot maximaal 1 uur in hypnose. tijdens een goede hypnose sessie heb jij zelf geen besef van tijd.

Gebeuren er gekke dingen tijdens een hypnose sessie?

Nee, als je komt voor een bepaald probleem, dan wordt er enkel aan dat probleem gewerkt. er gebeuren zeker geen andere of gekke dingen met jou tijdens een sessie.

Veelgestelde vragen over de Virtuele Maagband

Val je echt af door een "virtuele maagband?"

Ja, je valt af vanaf de eerste hypnose sessie!

Voel je die maagband echt rond je maag?

De meeste mensen ervaren tijdens de hypnose sessie een bepaald gevoel in hun maag, sommige omschrijven dit als een zwaar gevoel, een vol gevoel, een kriebelend gevoel. iedereen ervaart iets anders.

Heb je geen zin meer in snacken tijdens dit traject en erna?

Klopt, na de eerste hypnose sessie ervaar je dat je geen interesse of behoefte meer hebt in snacken en snoepen. Alsof je hoofd er niet meer naar staat. als je iets lekkers ziet zal je je herinneren dat je dit normaal zou verorberd hebben, maar dat je daar nu geen behoefte meer in hebt.

Kan ik nog frietjes eten?

Jazeker! je kan in feite alles eten wat je lekker vind; friet, pizza, pasta. zolang je maar een kleine portie eet!

Blijft dit gevoel enkel tijdens het traject of ook daarna?

gedurende het traject werken we ernaar om hier jouw leefstijl van te maken! Het is dus de bedoeling dat dit na het traject nog steeds jouw leefstijl is.

Hoeveel kan je afvallen met de virtuele maagband?

Afhankelijk hoeveel jij wilt afvallen kan je er zoveel mee afvallen als nodig is. normaal raak je met deze leefstijl tot aan je gewenste streefgewicht. 5 kilo, 15 kilo, 25 kilo, het kan allemaal! voor alles geldt uiteraard dat je deze leefstijl blijft toepassen tot je je streefgewicht bereikt hebt, en de leeftsijl voort blijft zetten om je streefgewicht te behouden.

Ik ben bang voor spuiten en snijden, er gebeurd toch niks eng tijdens de hypnose?

Nee! Tijdens de hypnose sessie ga je de ervaring krijgen van een maagband operatie, maar dit gaat op een hele milde en acceptabele manier gevisualiseerd worden. Je hoeft hier dus zeker geen schrik te hebben!