Hypnotherapie of hypnose

Hypnose zelf is geen therapie! Hypnose is een staat van bewustzijn die geïnduceerd is door een hypnotherapeut. Hypnotherapie is de effectieve therapie die plaatsvindt op het moment dat je "in hypnose" bent. Voordat je in hypnose gaat, kom je altijd bij de hypnotherapeut met een vraag/probleem. Tijdens een eerste intakegesprek bespreek je dit probleem en word er gekeken welke manier van oplossen of verhelpen het beste aansluit bij jouw probleem. Omdat je bij hypnose in directe verbinding staat met het onderbewustzijn kan je op een dieper niveau therapie uitvoeren dan wanneer je in een normale bewustzijnsstaat bent. De hypnotherapie bestaat voornamelijk uit directe suggesties geven aan het onderbewustzijn, een oude situatie laten herbeleven op een positievere manier, oude gewoontes of patronen veranderen door visualisaties, suggesties en meer.

Hypnotherapie voor meer effect

Door de combinatie van "in hypnose" zijn, in direct contact staan met het onderbewustzijn en de hypnotherapie zelf, bereiken we met hypnotherapie vaak opmerkelijk snel resultaten. De gemiddelde slaagkans van hypnose is 90% in vaak minder dan 2 sessies. En dit voor problemen waar je soms tientallen keren naar een ander soort therapeut moet gaan.

Aanbod Hypnotherapie

Bij Hypnose op Maat bied ik een breed aanbod van hypnotherapie mogelijkheden. Hypnotherapie is zeer breed inzetbaar. Persoonlijk kies ik er wel voor om mijn passie te stoppen in de onderwerpen waar ik zelf ervaring mee heb vanuit mijn nabije en professionele omgeving, zo kan ik met meer inleving en succes helpen.

 

Boek een intake gesprek