Stoppen met Snacken

ONLINE Stoppen met Snacken

 Stop met Snacken, Doorbreek je suikerverslaving. 
Zeg zonder moeite NEE tegen snoepen, snacken en suikers.

Wil jij stoppen met snacken? Wil je van die suikerverslaving af? Wil je controle hebben over je eetkeuzes ipv geleefd worden door de inhoud van je koekenkast?


Een suikerverslaving of een snackverslaving is vaak zeer hardnekkig en wordt vaak in de hand gewerkt door verschillende dingen: Lichamelijke afhankelijkheid, stress, emoties. Maar ook gewoonte!

Gewoonte

Als je jarenlang iets doet, wordt dit een gewoonte. Die gewoonte wordt door je onderbewustzijn opgeslagen als "goed".

Dit zorgt ervoor dat je op bepaalde momenten en situaties automatisch iets lekkers pakt.

Emo-eter

Door verkeerde gewoontes gedurende jaren denkt Je onderbewustzijn dat snacken en snoepen jou gelukkig maakt, en zal bij elke mogelijke emotie jou aanzetten tot eten.

Verdriet, stress, eenzaamheid, pijn, verveling enz.... triggert continue

Lichaam

De bacteriën in je darmen, je bloedsuikerspiegel, je hormonen.... Deze spelen allemaal een rol in jouw "afhankelijkheid" van suikers en snacken. JE denkt te voelen dat je je energieker voelt door suiker, je denkt dat je het nodig hebt, maar jouw lichaam heeft er geen baadt bij op lange termijn.

Online Hypnose Acadamy

Stoppen met snacken 

Stoppen met snacken

Bewustwording & verandering

Er komen zoveel elementen kijken bij "waarom jij snoept en snackt" Heeft het te maken met stress, emoties, zijn het gewoontes, dingen die jij als kind geleerd hebt. 
Het kan echt van alles zijn!

1 van de dingen die ik als therapeute belangrijk vindt, is bewustwording. Waarom doe je iets? Ik wil dat jij leert en begrijpt waarom jouw lichaam, jouw geest, je onderbewustzijn jou aanzetten tot bepaalde acties. Eenmaal je dit begrijpt, dan is het zoveel makkelijker om over te gaan tot verandering.

Ben jij een Emo-eter, een gewoonte eter of ligt je lichaam overhoop?


Emo-eter: Stress, verdriet, verveling, pijn, eenzaamheid... Dit zijn allemaal emoties die kunnen zorgen dat je grijpt naar snacks. JE gebruikt op dit moment snacken als instant geluk, maar voelt je achteraf nog slechter. wat dan weer zorgt voor extra snacken. je zit in een echte vicieuze cirkel vast. Snacken om minder stress te hebben zorgt ook nog eens voor EXTRA stress op je lichaam. Op termijn kan jouw eetgedrag jou een lichamelijke Burn-out bezorgen.


Gewoonte eter: Na het eten wil je altijd een "dessertje", bij de koffie hoort altijd een koekje, bij de TV hoort een bakje chips, bij de wijn een nootje. Je hebt hele vaste patronen gecreëerd. En als je hier plots mee stopt bij een dieet voel je je vaak "niet compleet". je hervalt snel in je oude gewoontes


Lichaam: Je gaat van suiker naar suiker om de dag door te komen, je hebt je lichaam geleerd om te leven van korte suiker momentjes en je bent er heilig van overtuigd dat je zonder die snack of gesuikerde dingen zal flauwvallen of je slecht zal voelen. je eet bijna preventief gesuikerde dingen. bij het minste dat je voelt in je lichaam grijp je naar een snack of iets zoets. 

 
bereik 80% verbetering met de virtuele maagband

Jouw snack gedrag na 1 uur

 • Geen goesting of drang naar snacken en snoepen
 • Makkelijk "NEE" zeggen tegen snoepen en snacken
 • Anderen die naast jou snoepen of snacken, het doet jou niks
 • Je drinkt meer water zonder moeite
 • Geen suikerdips of appelflauwtes
 • Geen drang naar ongezonde gesuikerde dranken (frisdrank/te veel koffie)
Stoppen met Snacken

De voordelen van Stoppen met Snacken

 • Meer energie
 • Geen suikerdips
 • Geen afkickverschijnselen 
 • zonder moeite NEE zeggen tegen snacken en snoepen
 • Geen nadelige gevolgen voor het lichaam
 •  Je kan zelfs afslanken
 • Lichaamssamenstelling veranderd
 • Betere concentratie
 • Betere darmfunctie
 •  Je hebt minder onnodige honger & leert echte honger herkennen
 • JE voelt je opgelucht! Jij hebt nu de controle van jouw eetkeuzes in handen!
Online hypnose

Online hypnose bij Hypnosetherapeut Daphne?

Als ervaringsdeskundige op het vlak van "alle mogelijke diëten" gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als hypnosetherapeut sta ik jou tijdens het hele traject bij om net als ik dat figuur en streefgewicht te krijgen waar je zo naar verlangt.  Ik ken jouw verhaal, het was ook het mijne voor zoveel jaar. En nu nadat ik zelf de virtuele maagband toepaste en mijn snackgewoonte volledig heb doorbroken. Nu ben ik daar waar ik altijd wou zijn! Slank, gezond & Gelukkig! En dat wens ik jou ook toe.


1.Ik heb jarenlang ervaring

2. Ik ben ervaringsdeskundige

3. Online is bij mij ook met persoonlijke begeleiding

4. Ik spreek in begrijpbare taal


"Ben jij bereidt om 100% bewust voor jezelf te kiezen en afscheidt te nemen van je oude patronen?"


Hoe verloopt Het ONLINE stoppen met snacken traject?

Na aanmelding krijg je DIRECT toegang tot jouw online leeromgeving. In verschillende korte filmpjes leg ik je alles uit over het traject, de werkwijze, maar geef ik je ook alle informatie mee over how jouw lichaam en onderbewustzijn werken. Ik leg je uit WAAROM jij al die tijd snackte, en WAAROM het n iet lukte om dit snackgedrag te doorbreken.

Heb je alle nodige uitleg bekeken? Download en print het begeleidende werkboek/Dagboek. JE vindt ook een leuke 30 DAGEN SNCAK CHALLENGE in de leeromgeving.

Hierna gaan we aan de slag met het echte werk.


Je kiest voor jezelf een rustig momentje om naar de eerste hypnose sessie te luisteren.

Door middel van hypnose creëren we een Complete verandering van jouw oude snack gewoontes, suikerdrang en behoeftes. In dit proces van zo’n 20dagen krijg je een ware transformatie. Je krijgt onder hypnose Nieuwe gedachten en gevoelens rond snacken ingeprogrammeerd in je onderbewustzijn die ervoor gaat zorgen dat je: Geen interesse, behoefte, goesting of drang meer hebt in snacks, gesuikerde, vette of andere ongezonde dingen, we zorgen er ook voor dat je oude eetbehoeftes veranderen naar nieuwe eetbehoeftes. dit gebeurd door middel van "suggesties".  Je krijgt 2 unieke sessies waarin we diepgaand je oude eetgewoontes gaan doorbreken en loslaten maar ook nieuwe eetgedachten inprogrammeren. Elke sessie gaat de kracht van de nieuwe gewoontes versterken in je onderbewustzijn. Gedurende de eerste 20 dagen luister je dagelijks naar een krachtige thuishypnose van 12 minuten om het effect  te versterken.


Deze 2 sessies krijg je plan je in met en tussentijd van ongeveer 2 weken. In deze periode ben je bewust bezig een nieuwe leefstijl te ontwikkelen, je vult dagelijks het werkboekje in en luistert tussentijds naar een begeleidende dagelijkse audio.


Dit is een nieuwe leefstijl, GEEN dieet!! 

De sessies

Sessie 1: . Tijdens de eerste hypnose behandeling Word de drang om te snacken direct doorbroken. we installeren direct alle nieuwe eetgewoontes in het onderbewustzijn.


Sessie 2: Tijdens deze sessie werken we dieper in op uw Snack gewoonten verder te veranderen én uw motivatie om NEE te zeggen te vergroten en vergemakkelijken. We kijken naar de emotionele lading die vaak aan de basis ligt van het snacken.

"De gouden regels"


Via de hypnose worden er in je onderbewustzijn heel wat nieuwe eetgedachten in geprogrammeerd. Zie het als "zaadjes".

Jij moet de zaadjes als het ware water geven. In andere woorden: jij moet leven volgens de nieuwe gedachten om ze jouw nieuwe realiteit te maken. Maak je geen zorgen, het gaat zonder moeite lukken; ze zitten al in jouw onderbewustzijn dankzij de hypnose! • Bewust "NEE" zeggen
 • Je eet vanaf dag 1 maximaal 3 maaltijden per dag
 • Je eet traag en bewust
 • drink elke dag voldoende water, het wordt jouw nieuwe snack
 • luister minimaal 1 keer per dag naar de audio sessie

Overtuigd? Stop NU met Snacken!

stoppen met snacken via hypnose
€ 300,-
127,- Euro

ONLINE Stoppen met Snacken Traject

In deze prijs zit inclusief: Werkboek, audiosessie voor thuisgebruik, 2 hypnose sessies

BONUS: Extra online hypnose bibliotheek!

Bonus: Toegang tot de Community!

Veelgestelde vragen over de Virtuele Maagband

Val je echt af door een "virtuele maagband?"

Ja, je valt af vanaf de eerste hypnose sessie!

Voel je die maagband echt rond je maag?

De meeste mensen ervaren tijdens de hypnose sessie een bepaald gevoel in hun maag, sommige omschrijven dit als een zwaar gevoel, een vol gevoel, een kriebelend gevoel. iedereen ervaart iets anders.

Heb je geen zin meer in snacken tijdens dit traject en erna?

Klopt, na de eerste hypnose sessie ervaar je dat je geen interesse of behoefte meer hebt in snacken en snoepen. Alsof je hoofd er niet meer naar staat. als je iets lekkers ziet zal je je herinneren dat je dit normaal zou verorberd hebben, maar dat je daar nu geen behoefte meer in hebt.

Kan ik nog frietjes eten?

Jazeker! je kan in feite alles eten wat je lekker vind; friet, pizza, pasta. zolang je maar een kleine portie eet!

Blijft dit gevoel enkel tijdens het traject of ook daarna?

gedurende het traject werken we ernaar om hier jouw leefstijl van te maken! Het is dus de bedoeling dat dit na het traject nog steeds jouw leefstijl is.

Hoeveel kan je afvallen met de virtuele maagband?

Afhankelijk hoeveel jij wilt afvallen kan je er zoveel mee afvallen als nodig is. normaal raak je met deze leefstijl tot aan je gewenste streefgewicht. 5 kilo, 15 kilo, 25 kilo, het kan allemaal! voor alles geldt uiteraard dat je deze leefstijl blijft toepassen tot je je streefgewicht bereikt hebt, en de leeftsijl voort blijft zetten om je streefgewicht te behouden.

Ik ben bang voor spuiten en snijden, er gebeurd toch niks eng tijdens de hypnose?

Nee! Tijdens de hypnose sessie ga je de ervaring krijgen van een maagband operatie, maar dit gaat op een hele milde en acceptabele manier gevisualiseerd worden. Je hoeft hier dus zeker geen schrik te hebben!