online virtuele maagband traject

Online Virtuele Maagband

Bewust, Gezond & Gelukkig leven dankzij hypnose

98%

Slaagkans

1.200+

Tevreden klanten

16.000+

Kilo vet verloren

Hypnose op Maat

Hier stopt jouw Dieet!

✓ Heb je alle diëten al geprobeerd zonder blijvend succes? 

✓ Herval je in oude en ongezonde eetgewoontes?

✓ Is je drang naar snacken, snoepen en eten te groot?

✓ Ben je de Dieetstrijd BEU?

 

Wil je nu voor eens en voor altijd je streefgewicht behalen, en dat zonder een dieet? Daphne hypnose les

Neem de controle van jouw eetgewoontes in handen

Voel jij je vaak een slachtoffer van je eigen eetgewoontes? Na meerdere keren NEE zeggen, pak je toch dat koekje en uiteindelijk geef je jezelf eraan over en is het hele pak leeg? Om dan in de avond voordat je gaat slapen boos op jezelf te zijn, jezelf een zwakkeling te voelen die "maar niet kan volhouden"?

Via het Online Programma leer je om de controle in handen te krijgen, die oude gewoontes te doorbreken, sterker te worden dan je ooit had gedacht en op een ontspannen manier af te slanken!

Afslanken was nog nooit zo eenvoudig!!

Nadat je je aangemeld hebt en de eerste voorbereidingen doorlopen hebt, kan je direct beginnen met afslanken. Vanaf dag 1 veranderen we jouw leefstijl, heb je GEEN behoefte meer aan snacken & Snoepen, heb je een voldaan gevoel met kleine porties, denk je niet meer continue aan eten & voel je je in je kracht!

foto daphne hypnose

Jouw Coach

In mijn praktijk help en begeleid ik al jarenlang mensen in het bereiken van hun streefgewicht door middel van Hypnose. Via het installeren van de virtuele maagband help ik mensen om zonder dieet hun streefgewicht te bereiken en te behouden. 


De oorzaak van overgewicht, en terugkerend gewicht zit in feite "tussen de oren"; oude gewoontes die in jouw onderbewustzijn zitten en er telkens weer voor zorgen dat je aankomt en verloren kilo's terug krijgt. En juist dit pakken we aan via hypnose! We zorgen ervoor dat jouw onderbewustzijn je oude gewoontes afzweert maar ook nieuwe en betere eetbehoeftes aanneemt. 

 

Vanaf de eerste dag van het volgen van dit Online Virtuele Maagband traject zal jij jouw oude dieet & eetgewoontes afleren, en een nieuwe leefstijl omarmen!

daphne cover

Alle voordelen van het online virtuele maagband traject

 • Ik breng je in contact met je onderbewustzijn
 • Je krijgt de volledige virtuele maagband geïnstalleerd
 • Je leefstijl veranderd vanaf Dag 1.
 • Je komt beter in contact met jouw lichaam
 • Je leert buikhonger & breinhonger te herkennen
 • Je stopt met eten zodra je voldaan bent.
 • Je gaat automatisch gezonder leven.
 • Je stopt met snacken en snoepen
 • Je stopt met Zelfsabotage
 • Je lichaam wordt een vetverbrandingsmachine.
 • Je valt op een gezonde en veilige manier af.
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes.
 • Je voelt je energieker en fitter, bewegen is zelfs leuk.
 • Je hebt geen enkele behoefte aan tussendoortjes.
 • Je kan zonder moeite 'Nee' zeggen tegen snoep, chips, gebak, alcohol.
 • Je voelt je gelukkig en krachtig.

15+

Jaar ervaring

1.200+

Tevreden klanten

16.000+

Kilo vet verloren

Hoe verloopt jouw Virtuele Maagband online

Stap 1:

Na inschrijving ontvang je automatisch en direct jouw inlog gegevens. Daarna kun je wanneer het jou uitkomt starten met het programma. Je kan inloggen op je computer, tablet, maar ook de APP installeren op je smartphone. Je kan direct starten of je begint wanneer het JOU uitkomt.

Op het moment dat je inschrijft sluit je als het ware "een contract met jezelf" Want jij neemt op dat moment de beslissing om jouw leefstijl te veranderen. 

Stap 2.

Het programma zelf zit op precies de juiste manier in elkaar. De eerste week krijg je enkel toegang tot alle nodige informatie. Bewustwording van "hoe dat onderbewustzijn werkt" is voor mij zeer belangrijk, hier besteed ik voldoende aandacht aan. Zoals ik eerder al vertelde kies ik voor een persoonlijke aanpak. Er zijn vragenlijsten die jij moet invullen, die ik ontvang. Zo kan ik jou ten aller tijden extra hulp of advies geven. Neem ook zeker in deze eerde week de tijd om de community te ontdekken! We bepalen je doelen en jouw streefgewicht tijdens deze eerste week.

Stap 3.

Ontdek de community! Hier kan je connecteren met alle andere deelnemers van het Online Traject. Daarnaast is de community een groeiend platform waar je inspiratie kan opdoen voor je maaltijden, hulp en advies van mij kan krijgen maar ook kan connecteren met andere deelnemers. Na jouw jaar traject kan je kiezen om jouw lidmaatschap in de community te behouden.

Stap 4.

Je krijgt na de eerste week toegang tot jouw maagband installatie. Nadat je alle nodige informatie tot je hebt genomen in de eerste week begin je met de eerste hypnose sessie. De installatie van de maagband is jouw meest bijzondere moment van dit traject. Het is de dag dat alles voor jou zal veranderen.

Stap 5.

Vervolledig elke daarop volgende week, ik begeleid je via video & via de community met wat je precies moet doen. Ik bied jou continue online support gedurende jouw gehele traject!

Stap 6.

Nadat je het basis virtuele maagband traject hebt doorlopen, krijg je 1 jaar lang toegang tot een volledige afslank hypnose bibliotheek.

Via alle extra audio's zal jij gegarandeerd jouw streefdoel bereiken.

Ik wil dit NU
Krijg direct toegang

98% Effectief

98% van de deelnemers veranderd effectief zijn eetbehoeftes naar een nieuwe gezonde leefstijl

Online

In je eigen tempo werken aan jezelf waar je ook bent ter wereld

1 jaar begeleiding

Dit Unieke programma biedt jou 1 jaar begeleiding om jouw streefdoel te bereiken

Deze mensen gingen jou al voor!

Had ik dit maar eerder gekend!
Voor de virtuele maagband was ik een echte snoeper, mijn lunch leek meer op een vreetbui. Dankzij de virtuele maagband kon ik zonder moeite het snoepen laten en verloor ik 15 kilo op korte tijd, meer en sneller dan ik ooit had durven dromen. Had ik dit maar eerder geweten. Ik kan het iedereen aanraden!
Sandra voor en na de virtuele maagband

Sandra

Eindelijk aan het afslanken

Ik heb al zoveel geprobeerd, en telkens gefaald. zo voelde het toch, alsof ik niks goed kan doen, alsof ik voor altijd dik ging zijn. Sinds ik gestart ben met de virtuele maagband bij Daphne ben ik eindelijk aan het afslanken! -20 kilo op dit moment, and still going strong!

Virtuele maagband ervaring Marijke
Marijke Annaert
Het beste cadeau voor mezelf
2 jaar geleden nam ik de stap om de virtuele maagband te nemen bij Daphne. Ik verloor 20 kilo op 4 maanden. nu 2 jaar later ben ik nog steeds zonder moeite op mijn streefgewicht. Ik geniet van alles waar ik van hou, inclusief een figuur waar ik trots op ben!
Virtuele maagband ervaring van Anne
Anne de Strijcker

Dit is GEEN Dieet!

Alles mag! Hou je van friet of pizza? dat kan! Niemand gaat jou verbieden om iets te nemen, dus je kan heerlijk blijven genieten van alles wat je graag eet. Echter, de hypnose zal jouw onderbewustzijn trainen om bepaalde dingen niet meer te willen. En dat is toch precies wat jij wilt?! Nooit meer op Dieet, en toch afslanken!

Relaxte relatie met eten

Op een relaxte manier leer je om eveneens relaxt om te gaan met eten. JE hebt geen nood of drang meer naar die ongezonde oude gewoontes vanaf de eerste dag. de dagelijkse audio sessies helpen je gedurende het hele traject om relaxt te voelen en relaxt te blijven! Afslanken was nog nooit zo makkelijk

Wat je allemaal van mij krijgt:

Wat krijg je?

⇒ 30 online lessen

⇒ 6 Maagband installatie audio's twv 780,-

⇒ 4 dagelijkse audio's twv 200,-

⇒ Meerdere invuloefeningen

⇒ Tussentijdse begeleiding gedurende 1 jaar

⇒ Persoonlijk werkboek twv 50,- (per post) 

⇒ toegang tot de community gedurende 1 jaar twv 100,- (nadien lidmaatschap mogelijk)


Online virtuele maagband
€ 637,-
€ 437,-

Start vandaag met afslanken!

Jouw Nieuwe Leefstijl begint met de Online Virtuele Maagband

Met dit programma heb je toegang tot een overcompleet persoonlijke platform met persoonlijke begeleiding van Daphne Langedijk. Reken af met die ongezonde & overtollige kilo's en belemmerende overtuigingen en word de beste versie van jezelf!

 

 • Afslanken vanaf Dag 1
 • Voldaan & Gelukkig met kleine maaltijden
 • NEE zeggen tegen extratjes, snoepen &snacken
 • Emo-eten behoort tot het verleden
 • Stop de zelfsabotage
 • Je slechte gewoontes veranderen naar positieve gewoontes
 • Je eet bewust en voelt je gezond & Gelukkig

En dat allemaal online vanuit je eigen huis te volgen en je behoudt een jaar lang toegang!


JA, ik start vandaag!
Krijg direct toegang!
 • 100% garantie

   Door mijn jarenlange ervaring ben ik er 100% van overtuigd dat mijn online programma werkt! Daarom dat ik je een 100% niet goed/geld terug garantie geef. Als jij  na aankoop van mijn programma niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. Het enige wat je daarvoor  doet is mij binnen 7 dagen na aankoop een bericht sturen. Ik regel de rest!