Wie is Daphne Langedijk

Powervrouw

Ben jij een powervrouw? Maar heb je het gevoel dat je aan het falen bent, raak je je power kwijt? Overweldigd door emoties, stress, perfectionisme, onrust?

Ben je een powervrouw met een veeleisende levensstijl, en het gevoel dat je "jouw power" kwijt raakt?


Je probeert alles zo goed te doen, bijna perfect te zijn. Maar het voelt alsof je aan het einde van je latijn bent en het gevoel hebt te falen? Je voelt je unhappy, onrustig, futloos, je weet niet meer waar je dit allemaal voor doet....


Weet dat je niet alleen bent! In mijn praktijk biedt ik een unieke benadering van coaching en hypnose, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het herwinnen van controle over je leven, jezelf terug te vinden, jezelf te worden en het krijgen van een ontspannen en gelukkige mindset.

Mindset

Bepaalde verwachtingen en overtuigingen blokkeren onze groei. Wie ben jij echt als je ten volle voor jezelf kiest? Stress, chaos, onze kinderen, misschien wel onze jeugd kunnen jou blokkeren. We doorbreken jouw oude beperkende mindset en gaan 100% vooruit!

Geluk

Geluk is iets wat je bent. Daarom gaan we in de sessies op zoek naar wat jou gelukkig maakt, en we gaan dit geluk activeren.

Leefstijl

Leefstijl is een belangrijk element van hoe je functioneert. We nemen jouw leefstijl onder de loep, en gaan deze op een laagdrempelige en haalbare manier aanpassen.

Wil jij je een echte powervrouw voelen?

Je gedraagt je dan wel als powervrouw, je hebt er een ideaal beeld van gecreëerd, je probeert zo goed je best te doen, als moeder, als carrière vrouw, huisvrouw, vrouw van, vriendin...... . Maar je voelt je geen powervrouw  (meer). 


Herken jij je hierin?:

 • Je doet zo hard je best, je probeert die ideale moeder te zijn, maar je kan zeer gefrustreerd raken van je kinderen, en voor het kleinste tegen hun uitvliegen.
 • Je wilt de ideale vrouw zijn, maar hebt steeds minder behoefte aan samen zijn met je man.
 • Je ervaart geen echt plezier meer in je werk
 • Je houdt wel van je ouders, en iets in jou probeert hun altijd trots te maken
 • Je hebt in je leven al heel wat meegemaakt, je emmertje zit vol
 • je wilt graag vooruit, maar je voelt je achteruit gaan
 • je verlangt naar verlossing, maar je voelt je steeds meer "vast zitten"
 • Je hebt al heel wat dingen meegemaakt, proberen incasseren of hebt het "een plaatsje" gegeven. Maar echt verwerkt heb je ze niet.

Mijn Powerformule

Begrijpen van de Powervrouw: Ik begrijpen dat jouw leven veeleisend is, en we nemen de tijd om te begrijpen wie je bent en wat je nodig hebt. Ik weet waar jouw kracht vandaan komt, ik ken jouw motivatie. ik weet ook wat jouw kracht ontneemt.

Persoonlijke Coaching: Ik zal je begeleiden bij het stellen van doelen, het identificeren van obstakels het stellen van jouw doelen. samen ontdekken we wat jou weer in jouw kracht zet. Wat jou echt gelukkig maakt.

Kracht van Hypnose: Hypnose is een krachtige techniek om negatieve patronen en overtuigingen te doorbreken en positieve verandering te bevorderen. We kunnen emoties loslaten, het leven bekijken op een positievere manier. En we kunnen hypnose ook inzetten om jouw doelen te bereiken.

Levens veranderende Resultaten: mijn aanpak heeft talloze vrouwen geholpen om zichzelf te herontdekken, stress te verminderen en innerlijke rust en vrijheid te bereiken. Maar ook om nieuwe doelen te bereiken!

Daphne

Kom terug in je kracht

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en de kracht binnenin te ontketenen. We doorbreken dmv hypnose oude overtuigingen, laten eventuele trauma's en emoties los. Samen kunnen we de weg naar een gelukkiger en ontspannen leven bewandelen. Neem vandaag nog contact met me op voor uitleg en informatie.

Investeer in jezelf en ontdek de kracht van coaching en hypnose. Laat mij jou begeleiden op de reis naar een gelukkige en ontspannen mindset. Je verdient het!

happy

Mijn aanpak

  Met mijn jarenlange ervaring als stresscoach, hypnosetherapeut, maar ook als moeder en carrièrevrouw heb ik al heel wat ontdekt over hoe ik jouw kan helpen naar succes! Afhankelijk van jouw situatie welke we bespreken in een intake gesprek bekijken we welke aanpak er het beste werkt voor jou. 

  • Individuele Coaching
  • Hypnotherapie
  • Stressmanagement & Timemanagement 
  • Emoties loslaten
  • Zelfvertrouwen Opbouwen
  • Mindfulness en Ontspanningstechnieken
  • Destress voedingsadvies
  • Toekomst visualisatie


  Word een Powervrouw met een Ontspannen Mindset

Daphne Langedijk

Begeleiding bij Daphne?

Als ervaringsdeskundige op het vlak van Stress, carrière en Moederschap gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als stresscoach & hypnosetherapeut sta ik jou tijdens het hele traject bij om net als ik dat powervrouw gevoel te krijgen waar je zo naar verlangt.  Ik ken jouw verhaal, het was ook het mijne voor zoveel jaar. En nu nadat ik zelf deze technieken toepaste, nu ben ik daar waar ik altijd wou zijn! Sterk, gezond & Gelukkig!

1. Ik werk 100% op Maat
2. Ik werk met gepersonaliseerde sessies

3. Ik geef tussentijdse begeleiding

4. Jij staat centraal in het hele traject!

5. Ik geef gepast leefstijl advies

6. Ik heb ruim 16 jaar ervaring in het vak

7. Ik ken jou, Ik was jouw ook ooit!


"Ben jij bereidt om 100% bewust voor jezelf te kiezen en afscheidt te nemen van je oude patronen?"


Overtuigd? Start nu en krijg jouw relaxte en krachtige mindset!

Daphne Langedijk

Powervrouw Traject prijs

We beginnen met een intake gesprek welke je zelf in boekt. Vandaaruit bekijken we hoeveel sessies er nodig zijn voor jou.

Vraag meer info aan
Als jij op zoek bent naar een Hypnosetherapeut in de Regio Gent, Antwerpen, Sint-Niklaas, Waasland dan bent u bij Hypnose op Maat aan het juiste adres. Hypnosetherapeute Daphne Staat voor u klaar in de praktijk alsook via haar Online aanbod. Ontdek de kracht van Hypnose