Online hypnose

Ben jij klaar voor verandering?

Begin vandaag met jouw persoonlijke transformatie

Welkom bij de Online Hypnose Academy!

Deze Online academy geeft jouw de mogelijkheid om overal ter wereld, vanuit je eigen veilige omgeving en in jouw eigen tijd te werken aan jezelf.  Alle trainingen die ik aanbied zijn ontstaan vanuit mijn eigen vakgebied en expertise. Ze weerspiegelen hoe ik te werk ga in mijn praktijk . Gedurende de Online trainingen krijg je altijd de nodige online ondersteuning van mij als therapeut. 

Bekijk het online aanbod!

Virtuele Maagband

Wil je Afslanken, Gezonder leven & Stoppen met Snacken? Kies dan voor dit leefstijl traject! 


1 jaar online  begeleiding

Stoppen met Snacken en Snoepen

Zit je vast in een snack spiraal? Een vicieuze cirkel van snacken, snoepen, diëten, suikers en meer? Dit Traject is voor jou!


Incl een 30 dagen snack challenge!

Daphne Langedijk Hypnosetherapeute

Online & toch Persoonlijk?

Als therapeut werk ik al 16 jaar 1 op 1 in mijn praktijk. Zo heb ik de nodige ervaring opgedaan om mensen op een brede manier te kunnen helpen. In deze online leeromgeving probeer ik op een zo persoonlijk mogelijke manier jou te begeleiden naar dat leven waar je naar verlangt. Ik verwerk al mijn Know How in elk van de online trajecten!

Deze mensen gingen jou al voor!

Had ik dit maar eerder gekend!
Voor de virtuele maagband was ik een echte snoeper, mijn lunch leek meer op een vreetbui. Dankzij de virtuele maagband kon ik zonder moeite het snoepen laten en verloor ik 15 kilo op korte tijd, meer en sneller dan ik ooit had durven dromen. Had ik dit maar eerder geweten. Ik kan het iedereen aanraden!
Sandra voor en na de virtuele maagband

Sandra

Eindelijk aan het afslanken

Ik heb al zoveel geprobeerd, en telkens gefaald. zo voelde het toch, alsof ik niks goed kan doen, alsof ik voor altijd dik ging zijn. Sinds ik gestart ben met de virtuele maagband bij Daphne ben ik eindelijk aan het afslanken! -20 kilo op dit moment, and still going strong!


Virtuele maagband ervaring Marijke
Marijke Annaert
Het beste cadeau voor mezelf
2 jaar geleden nam ik de stap om de virtuele maagband te nemen bij Daphne. Ik verloor 20 kilo op 4 maanden. nu 2 jaar later ben ik nog steeds zonder moeite op mijn streefgewicht. Ik geniet van alles waar ik van hou, inclusief een figuur waar ik trots op ben!


Virtuele maagband ervaring van Anne
Anne de Strijcker