afslanken zonder dieet
Daphne
03/03/2022
3 min
0

Afslanken zonder dieet

03/03/2022
3 min
0

Afslanken, zonder dieet?! Je bent waarschijnlijk al een dieetexpert? Je hebt alles al geprobeerd: proteïne dieet, keto dieet, atkins dieet, diëten bij de diëtist, pillen, cold turkey stoppen met iets.... om dan de volgende dag, de volgende week, of na 1 maand uiteindelijk het beu te zijn en terug te eten en drinken zoals je voorheen deed. Misschien de eerste dagen en weken zelfs meer "omdat je het zo gemist hebt"?

Klinkt dat bekend in de oren? Dan is dit wat jij moet lezen!

 

Afslanken zonder dieet? Kan dat?

JA! In de eerste plaats is ons lichaam gemaakt om te eten, maar heeft onze opvoeding ons geleerd om aan te nemen dat je "op dieet" moet als je wilt afslanken. En dat klopt helemaal niet. Een dieet helpt je niet om slank te worden en zeker niet om slank te blijven, maar waarom dan?

 

Waarom diëten niet werkt?

Je hebt al een tijdje een bepaalde leefstijl, en die heeft er op den duur voor gezorgd dat je bent beginnen aankomen; je bent meer gaan eten dan je nodig had, calorieën, hoeveelheden, frequentie, misschien ook gesuikerde of vette dranken erbij. Jouw leefstijl is dus de oorzaak van je gewichtstoename. Daar komt het in feite altijd op neer, je kreeg meer calorieën binnen dan goed voor je was.

En dan komt het moment dat je beseft dat je gewicht niet meer oké is, dat het ongezond of niet mooi meer is.

JE zoekt een oplossing en grabbeld in je hoofd naar een mogelijke fix, jouw hoofd denkt dat door hoe je het in je leven geleerd en gehoord hebt een dieet is wat je nodig hebt. Dus start je met “een dieet”.

 

Waarom faalt jouw dieet telkens weer?

Na enkele dagen in je dieet te zijn begin je al tegen muren op te lopen. De koekenkast lijkt je, elke keer je er langs passeert te roepen, in de supermarkt moet je sommige gangen dwangmatig overslaan om te voorkomen dat je dingen koopt die in je dieet verboden zijn. Het klaarmaken van de light maaltijden geeft je geen voldoening. Je kan niet eten wat je graag eet. De kilo’s gaan er misschien niet zo snel af als je hoopte. Kortom, je kan niet wachten tot je zo snel mogelijk weer “normaal” kan eten. Echter: Normaal is nou net hetgene dat ervoor zorgde dat je aankwam.

Conclusie: een dieet is een tijdelijke strijd die je aangaat met de kilo’s. een quick fix. Na een dieet, welke het ook is zal je terug grijpen naar jouw oude leefstijl en zullen de verloren kilo’s hun weg terug vinden naar jouw lijf.

 

De rol van het onderbewustzijn.

Gedurende jouw leven heb je jezelf getraind om op een bepaalde manier te eten. Jouw lichaam, jouw maag, maar ook jouw onderbewustzijn. En daar ligt het antwoord: jouw onderbewustzijn is verkeerd getraind!

Jouw onderbewustzijn is door jouw eetgedrag gaan aannemen dat dit de beste leefstijl is voor jou. Dat jij zoveel MOET eten, dat jij zo vaak MOET snacken, dat je al die onnodige extratjes nodig hebt. En weet je, misschien was dat in het verleden ook wel zo. Toen je een klein kindje was zeiden je ouders dat je veel en flink moest eten, omdat je nog moest groeien. Maar nu moet je niet meer groeien. Echter jouw onderbewustzijn blijft de oude aangeleerde opdracht uitvoeren. Snacken helpt niet om je beter te voelen, het maakt je juist dik. Maar misschien toen je je vroeger op school slecht voelde hielp het wel even om je beter te voelen en kwam je er niet direct van aan omdat je toch nog vol in de groei zat. Maar je onderbewustzijn blijft jou aansporen om te snacken als je je slecht voelt.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van hoe het onderbewustzijn verkeerd getraind kan zijn.

Maar, vrees niet, we kunnen dat onderbewustzijn ook opnieuw trainen!

 

Afslanken zonder dieet door je onderbewustzijn te her programmeren.

Zoals je leest is dus het onderbewustzijn de grote boosdoener wanneer jij wilt afslanken door je eetgewoontes te veranderen. De oplossing is dus “simpel”: verander de manier waarop jouw onderbewustzijn jouw eetgewoontes aanstuurt.

En dit is waar jij de keuze hebt, oftewel ga jij extreem consequent te werk moeten gaan in het aannemen van die nieuwe leefstijl die WEL gezond is, maar dat zal betekenen dat je een zware strijd aan moet gaan met jezelf en al jouw oude gewoontes. Een strijd die met vele ups en downs zal gaan, en daarmee ook vaak betekent dat je hervalt in AL je oude patronen.

Oftewel kies je voor Hypnose! Door het inzetten van hypnose, welbepaald het virtuele maagband traject zal je er voor kunnen zorgen dat je in 1 sessie al een nieuwe leefstijl hebt welke direct in het onderbewustzijn ingeprogrammeerd wordt. In dit traject leren we jouw onderbewustzijn letterlijk om op een andere manier naar eten te verlangen, om voldaan en gelukkig te zijn met kleiner en minder. Hierdoor is er GEEN strijdt zoals met een dieet. Het aannemen van die nieuwe leefstijl die wel gezond is, en waarmee je afslankt gaat opeens zonder moeite.

 

En zo kan jij eindelijk afslanken zonder dieet & zonder moeite!

 

Meer info over het virtuele maagband traject; 


 

p.s. Het virtuele maagband traject staat jou toe om ALLES te eten dat je graag eet! er zijn geen restricties of beperkingen. Je kan koken wat je wilt, geen light of magere producten. Je eet gewoon minder & minder vaak!

Reacties