emoties loslaten
Daphne
06/02/2021
1 min
0

Emoties loslaten

06/02/2021
1 min
0

Loslaten van oude emoties

Soms wordt het je allemaal te veel. Heb je het gevoel dat je emmertje vol zit of dat je er niks meer bij kan hebben. Dat je nieuwe problemen niet meer kan verdragen of slikken. Heb je bij het minste een paniek aanval, of zitten de tranen bij het minste in je ogen.

Emmertje vol?

Je hebt veel meegemaakt, te veel op je bord gehad de laatste tijd of in het verleden? Het kan best zijn dat je pijnlijke dingen hebt meegemaakt en uit bescherming van jezelf deze emoties hebt weggestopt maar niet verwerkt. In zo'n geval kan je soms enkele jaren doorgaan zonder het gevoel te hebben dat er "een probleem" is. En dan plots gebeurd het. Je kan niks meer verdragen, het word je allemaal te veel. Emoties steken de kop op, je kan bijna niet meer helder denken of rustig reageren.

Tijd om puin te ruimen

Die oude issues kunnen soms zo pijnlijk zijn dat praten niet helpt. Ben je al verschillende keren bij een psycholoog geweest zonder resultaat? Dan kan hypnose helpen om deze pijnlijke zaken te verwerken.

Via hypnose kunnen we door middel van visualisaties de oude emoties, de oude onverwerkte zaken gaan opruimen. Zie het als puinruimen! We gaan met een grote bezem door je onderbewustzijn om onverwerkte zaken te verzachten en ervoor te zorgen dat ze niet meer zo zwaar op je schouders wegen, dat de emmer niet meer zo vol is.

Loslaten via hypnose

Je laat als het ware bepaalde zaken los. Je vergeet ze niet! Ze wegen echter niet meer zo zwaar door. Via deze sessie zorgen we er ook voor dat je vanaf dan beter voor jezelf zal zorgen, weerbaarder wordt, sterker in je schoenen staat en meer zelfvertrouwen hebt.

Boek nu jouw afspraak

Reacties