slank dankzijn hypnose
Daphne
08/27/2022
2 min
1

Een virtuele maagband ervaring

08/27/2022
2 min
1

Mijn ervaring met de Virtuele Maagband

Ik heb al zoveel diëten  geprobeerd.... Ontelbaar veel. En het kostte me enorm veel geld, elke keer weer.

En niet alleen veel geld, het kostte me ook heel veel moeite, opoffering!

 

Ik was het diëten beu maar ik was ook mijn lichaam beu. In de spiegel kijken lukte me niet meer. ik begon mijn lichaam echt lelijk te vinden, vooral die dikke buik. Ik was misselijk, vaak de hele dag door, en hoe misselijker ik was, hoe meer ik ging eten, hoe vaker ik ging snacken. Ik had zo goed als de hoop opgegeven om mijn ideale gewicht ooit nog te behalen, laat staan ooit nog meer dan 5 kilo af te vallen. En dat terwijl ik ruim 35 kilo overgewicht hebt!

 

Laatste redding, de virtuele maagband onder hypnose

Via via hoorde ik over de virtuele maagband onder hypnose. Ik ken de niemand persoonlijk die het al gedaan had, maar besloot om hier meer informatie over in te winnen. Ik vond Daphne van Hypnose op Maat op internet en maakte een afspraak voor een intake gesprek. Op het intake gesprek legde Daphne me eerst alles uit over hoe hypnose precies werkt, wat ze doet, hoe dit verloopt. Dat haalde direct mijn vooroordelen over hypnose weg, ik voelde eigenlijk direct dat dit was wat ik nodig had om echt te "veranderen".

 

Daphne legde me ook uit hoe zo'n maagband traject ongeveer verloopt; dat ze in de eerste sessie de maagband installeert en in de andere sessies werkt aan oude patronen rond eten, oude gedachtes, emoties, motivatie, bewust eten en voldaan gevoel en dergelijke. Dit was wat ik nodig had!

 

Hoe verliep mijn traject?

De eerste sessie was zo raar, ik kon het bijna niet bevatten. Ik voelde ECHT "iets" in mijn maag. Die was precies echt direct kleiner, ik wist wel dat het "tussen mijn oren zat" maar ik voelde het toch echt ook in mijn maag. De week daarna was heel apart, sommige dingen moest ik echt heel bewust aan denken, voornamelijk het snoepen en snacken was iets moeilijker, maar ik at zonder moeite kleinere porties. ik zat echt vol, of zoals ik het moet voelen: VOLDAAN!

De 2de sessie vertelde ik aan Daphne dat het snacken toch nog wat moeilijk was, ik had het niet gedaan, maar moest er nog veel aan denken. Dus in de 2de sessie werkte ze rond snacken, dat bleek toch wel veel met oude emoties en verdriet te maken te hebben. Ik gebruikte snacken als kalmeermiddel in het verleden, Door die 2de sessie kreeg ik daar meer besef rond en kon ik het dan ook veel beter stoppen. Zonder moeite dit keer!

De 3de sessie werkten we ook verder aan motivatie, visualisatie van mijn toekomst beeld. Ook daarna ging het steeds beter met mijn eetpatronen.

De 4de sessie was een hele mooie afsluiter van een bijzonder traject.

 

Ik ben nu enkele maanden verder en ik voel me nog even fantastisch! Ik eet veel minder, heb geen bejoefte meer aan snoepen en snacken, ik beweeg met plezier. Het beste wat ik ooit gedaan heb voor mezelf! Ik ben dit traject begonnen toen ik 97 kilo woog en ben momenteel meer dan 15 kilo kwijt iets dat me nog nooit gelukt is voorheen. Ik ben op weg naar mijn streef gewicht.

 

Dankjewel Daphne! 

Reacties